Menu

Arkonaplatz

Berliinissä viikkorutineeja ei oikeastaan ole ollut juurikaan, niistä on yritetty päästä täysin eroon. Muutamia asioita olen kuitenkin tehnyt joka viikko: neljä astangajoogatuntia ja Mauerpark-visiitin.

Mauerpark on kirppishain unelma, mutta ei kannata nukkua pommiin! Paikalle on hyvä hankkiutua heti kymmeneltä – aarrekätköille pitää tietenkin ehtiä ensimmäisten joukossa, jos oikeasti haluaa tehdä löytöjä.

Mauerparkista kivenheiton päässä on toinen ihana kirppistori, Arkonaplatz, jolle sain mentyä ensimmäistä kertaa vasta viime sunnuntaina, onneksi! Paikka on viiden minuutin kävelyn päässä Mauerparkista ja kirppiksellä on edellistä parempi fiilis, vähemmän turisteja ja tungosta ja todella hyviä kojuja. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös täällä.


Löysin Arkonaplatzilta ehkä reissun mahtavimman asuste-asian, mutta palaan siihen myöhemmin. Sen sijaan: katsokaa näitä kirjaimia! Megasuperlähikuvia tulossa. Näillä tullaan leikkimään paljon. Lapsellisen hauskaa.


Häippäsen nyt taiteen pariin: Helmut Newton kutsuu. Onneksi on vielä viiisi kokonaista päivää jäljellä!