Menu

Teehetki

Kahvilan teekupin pohjalta löytyi inkivääriyllätys. Näitä elämän pieniä iloja taas vaihteeksi 🙂

Olen tutustunut itselleni uuteen asiaan Chai Latteen. Jos jonkun tarvitsee päästä eroon kahviaddiktiosta, on Chai Latte kuulemma potentiaalinen kaffen korvike. En itse juo kahvia, joten en osaa kahvin juomisen lopettamisesta tämän enempää sanoa, mutta soijamaitoon tehty Chai Latte, se on hyvää se.

Tosin, minä pysyn kaikkien maailman teelaatujen ja -systeemien jälkeen mieluiten genmaichassa. Ostin juuri luomugenmaichaa korttelin nurkalla olevasta putiikista, jonka omistaja maahantuo mitä upeampia vihreätee-laatuja. Onkohan homma tehty jo vähän liian helpoksi? Luomukauppoja kaikkialla, luomuteetä oman korttelin kauppiaalta, halpaa ravintolaruokaa mitä jännemmissä pikku rafloissa, leipomo alakerrassa ja vieläpä alati visertäviä kanarialintuja parvekkeella… Jossain täytyy olla koira haudattuna.