Menu

Lontoon vintagehelmiä

Valmistelin teille postauksen heti Lontoon matkan jälkeen ja se on vaan odotellut kuvittamista, mutta koska kuvat ovat nyt ”jossain” saatte postauksen ilman fotoja. Mutta tsekatkaa linkit!

Lontoon vintagekaupat, oih! Käyn yleensä vintageliikkeissä lähinnä katselemassa, sillä usein ihastun aivan liian tyyriisiin asioihin. Katson ja hiplailen kaikkea kuitenkin mielelläni. Tässä Lontoon vintagevinkkejä kaipaaville muutama paikka tsekattavaksi :

  • The Girl Can´t Help It. Alfies Antique Market, 13-25 Church Street. Scarlett Johansson ja muut megasupertyypit kuulemma piipahtelevat myös liikkeessä ja ostavat gaalapukuja. Niihin meikäläisellä ei ollut varaa, mutta ostin 20 punnan silkkihuivin. Se on väritykseltään melkein neonvärejä kirkuva ja printti on sarjakuva Roy Lichtensteinin tyyliin. Alfies´ssa on paljon huonekaluja, astioita, julisteita, kampaamo, vaatteita… Ja kattoterassi! Tänne kannattaa ehdottomasti poiketa.
  • Rokit. Löytyy sekä Brick Lanelta että Camdenista, tsekkaa osoitteet täältä. Ainakin Brick Lanen myymälässä oli ihania mekkoja, laukkuja, kenkiä ja etenkin jakkuja.
  • Rellik. 8 Golborne Road. Julkkisten, mallien ja stylistien suosikki. Esimerkiksi Vivienne Westwoodia löytyy ja hinnat ovat akselilla 30-500 puntaa.
  • Absolute Vintage. 15 Hanbury Street. Täällä en käynyt itse, mutta sain paikasta suosituksen, joten vinkit jakoon…

… Ja Helsingissähän vintagehelmiä kannattaa tsekkailla esimerkiksi ihanasta Play it Again Sam´ta.