Menu

Tee-se-itse: hapsuhuivi

Totuus: nainen ei tarvitse laajaa vaatearsenaalia, sen sijaan monipuolisesta asustevalikoimasta on on hyötyä! Löydän kirppareilta jatkuvasti esimerkiksi ihan mahtavia huiveja (tsekkaa Mauerparkin löydöt) ja olen ostanut Berliinistä pari ihan uuttakin. Kuvan huivi-asian voit helposti tehdä itse!


Tarvitset miellyttävää materiaalia olevan, neliön muotoisen, ison kangaspalan (oma huivini on trikoota), sakset, helmiä ja näppärät sormet. Hapsuta huivin jokainen sivu. Leikkaa parin sentin välein noin 20 sentin mittaisia lovia kankaaseen. Tämän jälkeen – varaa kunnolla aikaa – pujoita helmi kangashapsuun, tee helmen perään solmu, pujota toinen helmi ja tee toinen solmu ja toista tätä helmittäen kaikki hapsut. Helppoa, mutta aikaavievää.


Viitseliäisyys kuitenkin palkitaan: huivi on ihana asuste kaulaan kiedottavaksi, hartioille kesäillan lämmikkeeksi tai rannalle bikinien kaveriksi, lantiolle kiedottuna. Mahtava asia olemassa siis!

Psst… Laitoin sivun oikeaan laitaan kyselyn, muista osallistua!