Menu

Vihreä kateudesta

Työpaikkapyörä on hyötyä alusta loppuun. Se on positiivinen signaali firmalta työntekijöille, se on ekologinen, kätevä ja terveellinen tapa liikkua ja lisäksi se tehokas tapa mainostaa! Ideoin YLE-fillareita viime ekoluussa, mutta homma tyssäsi rahan puutteeseen. Olen siitä vieläkin harmissani. Olinkin melkein yhtä vihreä kun kuvan fillari kateudesta, kun näin tämän Vihreiden menopelin käydessäni luennoimassa Tampereella.

Tämä muuten ei ole mitään poliittista piilomainontaa! Olen törmännyt brändipyöriin myös muualla: ainakin hotelli GLOlla on asiakkaiden käytössä tyylikkäitä, mustia Jopoja. Minäkin haluan työpaikkapyörän! Harmi vaan, että yleläisiä on melkein 4000. Tälle porukalle fillareiden hankkiminen on hiukan eri tason juttu kuin 30 hengen toimiston työntekijöille. Eikä kuvauskalustoa ole kamalan kätevä kuljettaa fillarin selässä… Mutta silti. Kateus.