Menu

Töihin WWFlle?

Jos joku, niin ympäristötyö on palkitsevaa. Vinkkinä siis, että WWF hakee uttaa öljyntorjuntakoordinaattoria.
”Koordinaattorin tehtäviin kuuluu öljyntorjuntakoulutusten (sekä rantojen että öljyyntyneiden lintujen puhdistus) järjestäminen, yhteistyö viranomaisten ja muiden kumppaneiden kanssa, toiminnan kehittäminen, vapaaehtoisrekisterin ylläpito, yhteydenpito vapaaehtoisiin, toiminnan esittely, rahoitushakemusten tekeminen ja raportointi sekä varusteiden hankkiminen ja huolto. Öljyonnettomuuden sattuessa koordinaattori on keskeisesti mukana torjuntatöiden järjestelyssä”.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 20.5.2009. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan sähköisesti osoitteeseen: tanja.pirinen@wwf.fi. Työ alkaa 1.9.2009 ja kestää tässä vaiheessa 30.6.2011 saakka. Työn jatkuminen on erittäin todennäköistä senkin jälkeen. LisätietojaSuojelubiologi Tanja Pirinen, 040 8400058 Meriohjelman päällikkö Anita Mäkinen, 040 5271425.

Koko ilmoitus nähtävissä täällä.