Menu

Miehisyyden jatke?

Kysyn vaan: kuka tarvitsee Helsingissä – tai yhtään missään – tällaisen?


Politiikka on hyvä tapa vaikuttaa autoiluun. Olisi tärkeä saada saastuttavat liikkumismuodot kuriin (=kalliiksi) ja tukea vihreää liikkumista (jonka tulisi olla huokeampaa). Esimerkiksi siksi kannattaa äänestää! Ettei asioistamme istu vaan päättämässä nippu persenaamoja, jotka ajelevat tällaisilla kuin kuvassa. Äänestäthän siis!

Tiedoksi, että EU-parlamenttivaalien ennakkoäänestys on käynnissä ja oman äänestysmukavuuden takaamiseksi suosittelenkin, että otatte äänestyslipukkeen matkaan jo lähipäivinä ja suuntaatte ennakkoäänestyspaikoille. Minä käyn antamassa ääneni Pasille (241) tänään. Jos muuten Alppilan suunnalla asuu kempparilaisia, otan mielelläni jengiä avuksi flyereiden jakamiseen!