Menu

Ei enää vitkuttelua

Olipas helppoa äänestää ennakkoon, suosittelen! Jopo parkkiin, lappu kourassa lähipostiin, numero lappuun, lappu sedälle ja se on siinä. Ei jonottamista, I like.

Vielä on Toiviainen! – blogista löytyy nyt muuten lyhyt klippi, jossa Pasi esittelee itsensä. Katso se niin tiedät miehestä taas vähän enemmän (ellet jo ole tutustunut).

Pasin Ilmastonmuutos. NYT – kirja on itselläni vielä vaiheessa, taidan ottaa sen mukaani Berliiniin. Jos et tiedä mistä kirjasta höpisen, lue esimerkiksi Hesarin arvio opuksesta! Tai Tekniikka ja Talous – lehden arvio. Tai googleta Ilmastonmuutos. NYT ja saat osviittaa siitä, mikä menestys kirja on ollut!

Muistatteko muuten miehen, jonka faniksi ryhdyin heti luettuani kirjan Sarasvatin hiekkaa tammikuussa? No Risto Isomäki tietenkin! Olenkin todella fiiliksissä siitä, että Risto lukeutuu Pasin kampanjan tukijoihin:

Pasi Toiviaisen uhrautuva paneutuminen ilmastokatastrofin torjuntaan ja hänen kirjansa ’Ilmastonmuutos.Nyt’ on kohonnut Suomessa omaan kategoriaansa. Kun arkkitehti jättää oman ammattinsa harjoittamisen vakavampien asioiden tähden, hän ei haikaile tavanomaista poliittista uraputkea’.

On ehdottoman totta, että Pasi Toiviainen on kyllä epäitsekkäin EU-parlamenttivaaliehdokas. Pasi on todellisesti ilmaston ja planeetan asialla, eikä luomassa pelkästään jotain uraputkea. Onneksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Lisää Pasin tukijoita löydät täältä.

Psst… Pasin YLEn sivuilla ylläpitämä Kuumat paikat – blogi löytyy täältä!