Menu

Busted

Henkilö seisoo odottamassa raitiovaunua kirjoittaen puhelimen tekstikenttään ”A 1” (tekstarilipun tilauskoodi). Juuri kun henkilö on lähettämässä viestiä, äiti soittaa. Henkilö vastaa ja samassa tulee spora. Henkilö hyppää kyytiin ja puhuu äidin kanssa tärkeää asiaa ja ajattelee ostavansa tekstarilipun heti lopetettuaan puhelun. Seuraavalla pysäkillä kyytiin loikkaa iloinen joukko sinisiä ihmisiä. Henkilö yrittää ulos raitiovunusta siinä tietenkään onnistumatta. Henkilö on idiootin näköinen yrittäessään pakoon.

Nöyryyttvintä on, että henkilö alkaa panikoida ja selitellä, joka tekee henkilöstä vielä enemmän aasin. Henkilön olisi vaan pitänyt coolina ottaa sakkolappu vastaan. Tarkastaja haluaa nähdä ajokortin ja henkilö tekee työtä käskettyä. Paitsi, että ajokortissa on vanha sukunimi! ”Ai väärillä henkilöpapereilla liikenteessä?”. Henkilö selittelee lisää ja vajoaa hitaasti maan alle.

Puhelu äidin kanssa maksoi 80 euroa. Nice.