Menu

241

Eurovaalit lähestyvät ja Hesarin mukaan huolestuttavan moni (jopa kaksi kolmannesta) on jättämässä äänestämättä. Ei se käy laatuun kaverit! EUssa päätetään niin monista Suomea ja meitä kaikkia koskevista asioista, että jos siellä istuu jotain persenaamoja ajamassa meidän (siis omia) etujaan, kusee homma vielä pahemmin kuin parhaillaan. Äänestä siis!

Jos olet ihan pihalla siitä, ketä haluat äänestäää (tai ketä ylipäänsä on edes ehdolla), käy YLEn vaalikoneessa testaamassa, kuka ehdokkaista on sinun kanssasi eniten samaa mieltä. Suosittelen myös tutustumaan Pasiin.


Jos EU-asiat eivät voisi vä-hem-pää kiinnostaa, tsekka silti tämä 30 sekunnin video ja anna sille pisteet. Kymppi on sopiva. Ja muista numero 241, se on Pasin numero kesäkuun skabassa.

Kun olet päättänyt oman ehdokkaasi, suosittelen katsomaan vielä muutamia muita vaalivideoita. Saat meinaan aika hyvät naurut. Esim. Perus-Kike ja Sari Essayah ovat suhteellisen hulvattomia. Ja Ari Rajamäki… Huvittavaa ehkä, mutta kuka äänestää näitä ihmisiä EU-parlamenttiin? Vaalivideoon voisi panostaa edes vähäsen, jos siis ihan tosissaan haluaa sinne Eeuuseen. Ja jos on poliitiikasta vähän pihalla, auttaisi edes hyvä huumorintaju – sillä pääsee jo vähän pidemmälle. Mutta näissä videoissa ei kyllä ole sitäkään. Ei asiaa, ei hyvää huumoria, vaan tahatonta ja noloa ja hassuttelua sekä myötähäpeää.

Sen lisäksi, että Pasi on ässä ilmastoasioissa, erinomainen toimittaja, ex-taikuri ja dj, on Pasilla hyvä huumorintaju ja lisäksi se pelaa jalkapalloa ja on arkkitehti. Ja ei, tämä ei ole mikään deitti-ilmoitus. Muutama fakta vaan erittäin hyvästä ehdokkasta 🙂

Psst… Vielä yksi. Ei hyvää päivää.