Menu

Tyttö ja tanko

Tänä keväänä olen aloittanut ryhmäliikkumisen, joka on meikäläiselle aikamoinen saavutus. Yleensä teen treenini mieluiten yksin, mutta etnobic-tunnit ovat olleet kyllä mahtavia. Tunneilla tanssitaan erilaisia ”eksoottisia” tansseja, joista bollywood on ollut ehdoton suosikkini tähän mennessä.

Toinen kiinnostuksen kohteeni on tankotanssi. Se on vaan NIIN siistiä. Löysin sattumalta videoklipin, joka pakottaa antamaan suurta rispektiä alan ammattilaisille. Siis niille oikeille ammattilaisille… Vai pystyisikö joku teistä tähän?

Whoot? Nainenhan uhmaa painovoimaa! Noiden hauisten täytyy olla terästä. Miten kukaan voi kyetä tuohon ja vielä koroissa? Luulisi sitäpaitsi, että tuollaisen sarjan päätteeksi iho olisi rullalla ja sääret mustelmilla, mutta eipä näytä olevan! Tyttö vaan hymyilee viehkeästi. Ei voi käsittää. Tankotanssitunneille pitää kyllä päästä, ehdottomasti. Soitan Mariahille.

Löysin muuten sattumalta suomalaisen tankotanssi-blogin, kätevää!