Menu

Tekoeko Mango – Or is it Just Me?

Pinnani palaa helposti, kun puhutaan muodin mukaeettisyydestä ja -vihreydestä. Tekoekolla ratsastajia on paljon, Mangon kesämainoskampanja on tästä hyvä esimerkki. Olivian nettisivujen tyyliuutisia lukiessani heitin ilmoille pari kirosanaa, koska sen verran harhaanjohtavalla linjalla mennään. Otsikon ”Mango verhoutuu luontoon” alla oli seuraava teksti:

”Mangon kesämallistossa hypätään mielikuvitusmatkalle luontoon. Kasvitieteelliseen puutarhaan Mango-tyttö pukeutuu 1920-luvun henkeen joko leveälahkeisiin housuihin ja pitkään neuletakkiin tai lyhyeen mekkoon.

Eksoottiseen puutarhaan Mango-tyttö valitsee ylleen klassisen elegantteja vaatteita, joita sulostuttavat röyhelöt. Iltahämärän laskeutuessa neulottuun mekkoon tai perhoshihaisen paitaan glamouria tuovat paljetit.

Etniselle matkalle pakataan mukaan pitkiä mekkoja sekä värikkäitä ja kirjailtuja vaatteita. Värikkäistä asusteista voi tyyliinsä saada joko hippifiilistä tai farkkuun yhdistämällä tuoreen ja nuoren ilmeen”.

Luonto my ass. Otsikon harhaanjohtava mielikuva voi tietenkin olla vaan omassa päässäni, ehkä olen sensorit vähän turhan herkällä, olenko ainoa? Se on täysin mahdollista…

Penelope, voisitko loikata vai Katharine Hamnettin kampanjakasvoksi, please?