Menu

Spork auttaa

Kun haluaa retkeillä kestävästi ja välttää kertakäyttöastioita, voi spork olla kätsy eväsväline. Lusikka-haarukka menee pieneen tilaan ja on helppo pestä – tai nuolla puhtaaksi 🙂 Väriskaala käsittää ainakin 11 eri väriä ja lisäksi haarukka-lusikka (haarukkaosan kyljessä on myös mini leikkuupinta) on tyylikästä designia!

-kuva: Talenco

Spork on tietenkin epäekoa siinä mielessä, että se on muovia ja uuden ostaminen, jos kotoa jo löytyy korvaava tuote, on turhaa. Epäilemättä jokaisen kotoa löytyy jo ihan kelpo lusikka sekä haarukka. Uutta ei siis kande ostaa vaan ostamisen vuoksi, mutta jos vaikka harrastaa paljonkin retkeilyä tai piknikkejä, voi spork olla kätsy.
Itselläni on kaksi, aikanaan Ruotsin Designtorgetista hommattua sporkia, jotka ovat aina mukana esimerkiksi vappupiknikillä. Sporkeja myy ainakin Partioaitta ja netin puolella esimerkiksi Reittipiste myy niitä hintaan 1,96€.
Huomautuksena vielä, että suosittelen sporkia kylmien ruokien syömiseen. Älä ainakaan dippaa muovilusikkaa ihan tulikuumaan soppaan.