Menu

Pötkylä kaulaan

Äänestitte kahden blogin sijaan ylivoimaisesti haluavanne mielummin yhden blogin, joten muotiasia jatkaa Kempparissa. Kiitos mielipiteistänne!

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa – ainakin kun kyse on designista. Ennen kuin siis kirjoitan Töölö Fashion Instituten pötkylöistä, haluan näyttää kuinka mahtavia ne ovatkaan!Pötkyläasialla ovat Liisa Jokinen, Suvi Saloniemi ja Aki Luomanpää, jotka saumuroivat kierrätysmatskuista näitä ihania kaula-asioita. Saumurit laulavatkin taas pian, nimittäin ensi viikon Kierrätystehdas-tapahtumassa:

”Saimme Daniel Palillolta ja Nansolta kasan trikoo-hukkapaloja, joista päivitimme kesäisen kevyen pötkyläversion. Teemme trikoopötkylöitä Kaapelitehtaalla järjestettävässä Kierrätystehdas-tapahtumassa. Tule paikan päälle valitsemaan juuri haluamasi pötkyläaihiot – ja suit-sait saumuroimme odottaessa niistä uniikin ykkösasusteen niin vapun juhliin kuin kesäisille tanssilavoillekin. Tämä tuote takaa myös tyylibloggareiden huomion kesälomamatkoilla ulkomailla – taatusti helsinkiläinen uniikkituote, konetehty, Töölössä!”

Kannattaa siis piipahtaa Saumurirallissa, jos sattuu olemaan Kaapelilla. Pötkylätehdas on käynnissä sekä lauantaina, että sunnuntaina. Ja kuten kunnon markkinahenkeen kuuluu, on luvassa tarjoushintoja: yksi trikoopötkylä maksaa 20 euroa ja 50 eurolla saa kolme.

Kaapelilta on myös kuulemma saatavana uutta Puli-mallia sekä kuvan hapsullinen Afgaani deluxxx-malli.


Myös talvisia, kierrätetyistä pestyistä neuleista tehtyjä pötkylöitä on kuulemma muutamia jäljellä. Tykkään etenkin tästä violetista yksilöstä.


Kuvat: Kutita.net ja Facebookin TFI-ryhmä

”SAUMURIRALLI KIERRÄTYSTEHTAASSA siis 25.-26.4. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa järjestettävä ilmaistapahtuma Kierrätystehdas tarjoaa viime vuoden tapaan mm. Tavaratorin, Myyntitorin, työpajoja ja rutkasti ympäristöaiheista infoa. Töölö Fashion Instituten Saumuriralli Merikaapelihallin parvella”.
Psst… Liisa Jokisen haastattelu tulossa Kemppariin piakkoin!