Menu

Minja voitti Hemming&Willström – kilpailun!

Hemming&Willström – kilpailu on ratkennut. Tässä suunnittelijakaksikon terveiset:

”Kiitos kaikille materiaaleja ehdottaneille!Ehdotuksianne oli todella mukavaa käydä lukemassa. Voittajan valitsimme arpomalla kaikkein ehdotuksia lähettäneiden kesken. Arvonnan voitti: Minja! Onneksi olkoon!”

Minja pitää muuten Chocolate circus – nimistä blogia. Minja: saat käydä valitsemassa palkintosi tästä mallistosta. Laita mailia osoitteeseen hemming.willstrom@gmail.com, niin palkino toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Onnea munkin puolesta! Kiitokset myös kaikille muille ihan älyttömän hauskoista ehdotuksista. Nauroin ääneen niitä lukiessani 😀

Designerit kertoivat, että he suunnittelevat tällä hetkellä uusia tuotteita ja sivuille on tulossa myös uusia ohjeita C-kasettiranneke-ohjeen lisäksi. Kannataa käydä katsomassa, josko sinne ilmestyisi vaikka jotain koirankarvasta valmistettua