Menu

Karkkeja

Aina kun haluaa nähdä jotain kaunista ja hauskaa, piipahdan Kingdom Of Style-blogissa. En joutunut pettymään tälläkään kertaa. Jos olisin akuutissa pölkkykulhon tarpeessa, hankkisin tällaisen. Tai sata. Ihania!

Kuvat: Kingdom Of Style
Kulhot on tehty myrskyn kaatamista puista ja muilla tavoin luonnollisesti kaatuneista yksilöistä, metsää ei siis ole hakattu näiden valmistusta varten. Kulhoja myy ekologisia tuotteita kauppaava, kanadalainen nettikauppa Monkey Grass. En löytänyt tietoa, että tuotteita ei toimitettaisi tännekin päin maailmaa, joten teoriassa on mahdollisuus saada pölkkykulho kotiin. Ekologisempaa on tietty olla tekemättä niin ja vaan tyytä katselemana kuvia. Kait tällaisen voisi teettää Suomessakin, tuota metsää kun löytyy täältäkin…
Ai niin, vinkkinä: sunnuntaina on Erottajan kirppis. Viikonloppuja!