Menu

Aarteita lapsille

En hirveän usein kirjoita Kempparissa lapsiaiheita, perheemme kun ei ole lapsellinen, mutta Aarrekidistä on blogattava, kun vaatteet ovat niin söpöjä – ja ekologisia!

Tämä uusi, kotimainen lastenvaatebrändi julkaisi ensimmäisen mallistonsa viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa Lapsi2009-messuilla. En ollut paikalla, mutta tässä muutama kuva nettisivuilta, oiiiiii!


”Aarrekid Collection on suomalainen uusi lastenvaatteiden valmistaja, joka panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen.

Aarrekid-vaatteen tuotannossa kankaista suurin osa tulee suomalaisilta kutomoilta ja loputkin EU-alueelta. Aarremetsä-kuosi on painatettu Nanson tehtaalla Nokialla, ja raitakuosi on peräti valmistajiensa käsin painamaa. Osa malliston trikoovaatteista on tehty luomupuuvillasta, ja
luomukankaiden osuutta kasvatetaan vastaisuudessa mallisto kerrallaan. Vaatteiden kaavoitus ja ompelu on tehty Suomessa käsityönä”.

Aarrekidin perustaja Johanna Parviainen tekee mallistoa yhdessä Piia Kedon (mm. HundPark ja KaksiTvå) kanssa ja naiset tuovat designistaan tuttua särmää ensi kertaa lastenvaatteisiin. Hieno laadun, käytännöllisyyden ja ekologisuuden cocktail! On rohkeaa lanseerata oma (ja ekologinen) mallisto Suomessa aikana, jona viimeisetkin tekstiilialan firmat pakenevat Suomesta ulkomaille. Toivottavasti asiakkaat löytävät Henkkamaukan lastenosaston lisäksi (ja sijaan) Aarrekidin. Nettikauppa löytyy täältä!