Menu

Violetti aamupala

En olekaan hetkeen postaillut ruokakuvia, joten tässä muutama aamiaisnäpsy.


Kuvan annoksessa marjavuoren (itse poimittuja mustaherukoita!) alla ei poikkeuksellisesti ole omaa herkkumysliäni, vaan kahta muuta tuotetta. Alimmaisena on uskokaa tai älkää, on Painonvartijoiden luomu-kokojyvä corn flakesejä! Enpä olisi uskonut ikinä, koskaan, milloinkaan ostavani mitään Painonvartija-merkkistä. Mutta hyviä ja luomuja ovat. Hullua on, etten löydä tuotetta netistä, joten en saa teille tämän parempaa infoa, pakkauskin on jo roskiksessa…

Kyseessä jokatapauksessa erittäin kuitupitoisia aamiaismuroja, joiden seassa on omenan palasia. Annoksessa päällimmäisenä on kauniin violettia ruis-puolukkamysliä, joka on kotimaista tuotantoa, ja myös tämän tuotteen boksi on jo roskiksessa, joten tästä tuli nyt oikein informatiivinen postaus, hehhehee…

Lasissa on muuten Innocent – smoothieta, joista viime keväänä kirjoitinkin. Innocentit olivat viime viikolla isosti esillä Miltton Showroomissa ja tuotteita mainostetaan uudessa Stokkan Hullujen päivien esitteessäkin, joten kohta Innocentejä löytyy myös suomalaisten markettien hyllyltä.

Tällä vitamiinipommilla luulisi ihmisen jaksavan uhmata ulkona odottavaa lumimyräkkää. Sankeli mikä sää. Onneksi räntäpaskauhrautumisen jälkeen palkintona odottaa kakkua ja kuohuviiniä, onnea Hanna-Maijalle!