Menu

Tissit esiin

Olen melko käytännönläheinen nykyään, vaikka nuorempana dissasin pukeutumisessa sellaisia seikkoja kuten esimerkiksi mukavuus. Nykyään asiat ovat toisin: käytännöllisyys edellä mennään ja se pätee kaikkeen kengistä asusteisiin.

iMilk

Se, onko käytännöllinen tylsää, on tietenkin jokaisen oma valinta. Kuva todistaa, että esimerkiksi vartalokoru on todella helppo eikä tylsä lähimainkaan. Kaunista ja käytännöllistä. Ehkä kuitenkin kandee vetää houst jalkaan kun lähtee ulos… Tai no jaa, ei kai se mikään pakko ole sekään. Fiiliksen mukaan!

Kuvan simppeli viritys on melko helppo tehdä itse: kirpparilta tai jostain ale-laarista ketjua ja keskelle lukko tai muu kiinnityssysteemi. Korun alle ei tarvitse kuin vanhan topin ja hyvän kropan! Ja hyvä kroppa saadaan aikaan hyvällä ruoalla ja riittävällä liikunnalla. Ja se kaverit, se on totuus. Kevään kuumin trendi on tänä(kin) vuonna hyvä vartalo. Yllättävää, eikö?

Mikä tuuri, että tiedätte eräänkin blogin, josta löytyy hyvän vartalon rakennusvinkit! Se, että saa hyvän kropan ja fiiliksen vaatii, että jaksaa liikkua ja että on intoa keskittyä ruokaan jota syö. Kaikki liittyy siis kaikkeen. Alla muutama postaus, jotka kannattaa lukea, ellet jo ole tehnyt niin!

Psst… IHAN MAHTAVAA KOMMENTOINTIA MAIDOSTA JA PUUROSTA EDELLISTEN POSTAUSTEN PERÄSSÄ, YOU ROCK!