Menu

Syötävää kenkäplankkia

Heh, tässä kenkäplankissa ei ainakaan ole perimää vahingoittavia kemikaaleja, sillä tämän plankin voi vaikka syödä!


Soil Associationin Po-Zu on kenkäplankki, joka sopii nahkatuotteiden huoltamisen lisäksi myös kauneudenhoitoon ja ruoanlaittoon. Po-Zu sopii ihorasvaksi tai hierontaöljyksi, se on hyvä huulirasva, hiustenhoitoonkin sitä suositellaan ja hullua kyllä, voit paistaa ruokasi siinä tai vetäistä plankkia levitteeksi leivälle. What?! Lähentelee jopa luomukookosöljyn monia käyttötarkoituksia… Se ei itseasiassa ole mikään ihme: tuote on luomukookosöljypohjainen.

Jos haluat tilata Po-Zua, saa tilauksen tehtyä täällä. Hmm… Joihinkin vähemmän tärkeisiin nahkapopoihin voisi kokeilla ihan kookosöljyä sellaisenaan, voihan se olla, että ”ihmeellinen Po-Zu” on yksinkertaisesti kookosta purkissa…

Psst… Tämä postaus oli lukijavinkki, kiitos Hannalle!