Menu

Soodaa shampoon tilalle?

Viimeaikoina Kempparissa on ollut kovin hiuspainotteista asiaa, ja samalla linjalla jatketaan!

Muistatte ehkä, kun loppuvuodesta etsin vapaaehtoisia koehenkilöitä soodapesutestiin? Ideana oli hylätä tavallinen shampoo ja hoitoaine kahdeksi kuukaudeksi kokonaan ja pestä hiukset kahdesti viikossa ruokasoodalla ja omenaviinietikalla. Testiin valittiin kolme koekaniinia (kiitos kaikille muillekin ilmoittautuneille!) ja pian te saatte kuulla heidän kokemuksistaan. Teaseriksi kuva päänupista, joka ei ole nähnyt shampoota kahteen kuukauteen. Kiiltävä, kaunis ja terveen näköinen tukka, eikö?

Mutta kuvassa ei ole koko totuus. Koehenkilöiden hiukset ja päänahat nimittäin testattiin ennen ja jälkeen soodapesujen ja paljastui, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Palaan aiheeseen laajemmassa blogauksessaan, mutta siihen saakka voin sanoa, että soodaa ei kannata käyttää shampoon tilalla jatkuvassa käytössä. Just to let you know.