Menu

Ray Ban Love

Kai ihminen voi olla ihastunut aurinkolaseihinsa? Vaikka tunnenkin oloni vähän tyhjäpäiseksi – ihminen peilaa uusia arskojaan yksin kotona (aurinko EI paista) – suon itselleni tämän lapsellisen innostumisen. Maailman pelastaminen voi olla tyylikästä.

Kun saa päähänsä aurinkolasit, joiden linssit ovat laadukkaat (suodattavat uv-säteilyn ihan oikeasti) ja joiden läpi ylipäänsä näkee kunnolla, alkaa ihmetellä, ettei vanhat rillit päässä sattunut sen useampaa onnettomuutta… Voi reiskat, missä olitte kaikki nämä vuodet? Eniten silti kiinnostaa se, kenen ne olivat aikaisemmin ja kuka ne joskus aikoinaan osti? Ja mistä? Ehkä pitää soittaa Greendressiin ja yrittää udella, josko sieltä osattaisiin sanoa rillien edellisestä omistajasta jotakin… Mutta nyt ne ovat minun, minun, yksin MINUN!