Menu

Kevään merkkejä

Edellisen postauksen jäljiltä on pakko keventää tunnelmaa. Muodilla mennään.


Kurkisen Niina lähetti mailia otsikolla ”Balleriinat ovat saapuneet!” eli nyt on oikeasti kevät! Vaikken itse balleriinoja harrastakaan on lempikenkäkauppaani silti kehuttava: viime lauantaina putiikissa nautittiin skumppaa ihan vaan huvin vuoksi. Oikea asenne ja oikeaa asiakaspalvelua! Itse olin tosin lauantaina remontoimassa, mutta väliäkö sillä, kun tietää, että teoriassa olisi voinut naukkailla kuohuvaa ihania korkkareita testaillen…

Vaikka ramppaan Nina´s´ssa usein, olen investoinut kaupan kenkiin vasta kerran. Laatu korvaa määrän nääs. En omista todellakaan monien kymmenien kenkien arsenaalia, vaan valikoidusti vähemmän. Sanottakoon alun balleriinakommenttiin viitaten, että lähes kaikissa kengissäni – kumpparit mukaanlukien – on korot (Nyki-gladduni ja uudet puukenkäni ovat poikkeus). Jos käyttäisin ballerinoja, valitsisin alarivin äärivasemman tai äärioikean parin. Ihanat! Nyt kun vielä saatais se aurinko…