Menu

Ekoensiapua

Uusin Olotila-postaukseni sisältää kodin ja työpaikan eko-oppaan, joka sisältää konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka niin kotona kuin töissäkin voi ottaa ensimmäiset ekoaskeleet helposti.

Etenkin töissä saattaa iskeä pahanlaatuinen ekoturhautuminen, jos itse on ainoa, joka lajittelee jätteet ja sammuttaa tietokoneen kotiinlähtiessä. Suosittelen ihan rohkeasti ottamaan listani malliksi ja esittelemään sitä vaikka omalle pomolle. Voitte vaikka sanoa, että ”Noora laski YLEnkin säästävän kymmeniätuhansia euroja tämän listan avulla, voisihan se toimia meilläkin”. Luulisi pomon höristävän korviaan. Niinhän se menee: raha maailmaa pyörittää ja onneksi ekologinen toiminta säästää paitsi luontoa, myös rahaa.

Nyt laman kynnyksellä on oiva tilaisuus ujuttaa firmoihin ekoajattelua etenkin sen faktan myötä, että säästyy euroja, jopa pariKYMMENTÄtuhatta euroa sellaista.