Menu

Eco Stylist

Miltton Showroomissa on parhaillaan käynnissä I Am Green – eettisen kuluttamisen viikko. Olin paikalla tänään kuulemassa, näkemässa, maistamassa, kokemassa ja tuunaamassa. Ihan mahtavaa! Kandee piipahtaa haistelemassa ekotuulia, tässä aukioloaikoja: PE 20.3. JA LA 21.3 KLO 12-18, SU 22.3.–KE 25.3. KLO 12–20. Herkullisia kuvia tulossa, jahka ehdin ladata fotot koneelle. Etenkin Secco-shopin tuunauspaja oli mahtava, askartelin käsikorun ja käyntsärikoteloita!

Lauantaina Showroomilla järjestetään Eco Stylist – kilpailu, johon on valittu 4 finalistia:

  • Dina Akoudad, tasapainoiseen tyylikkyyteen luottava vaatetusalan opiskelija pukuompelijalinjalta, joka rakastaa kirpparilöytöjä ja jolle eettisyys pukeutumisessa tarkoittaa myös Islamilaisten arvojen kunnioittamista.
  • Netta Kervinen, naisellisen tyylikäs pukuompelija ja vaatesuunnittelija kierrätysmateriaaleja hyödyntävän Ainokainen merkin takaa. www.aino-kainen.com.
  • Outi Pyy, vuoden 2007 City lehden ”Kaupungin Paras Trashionista” pukeutuu nuorekkaan boheemisti ja kirjoittaa kestävään kehitykseen erikoistunutta muotiblogia www.outsapop.com
  • … Ja mä!

Olen aivan täpinöissäni. Tulkaa paikalle katsomaan, kuinka selviydyn… Jouduin kilpailuhakemusta varten ottamaan itsestäni foton: ”Lähetä meille valokuva itsestäsi makeassa asukokonaisuudessa”. Tein työtä käskettyä. Jeesus, että itsensä fotailu on vaikeaa, miten ne muotibloggerit jaksaa tehdä tätä päivittäin?

Vikan kuvan ilme on kyllä paras. Aivokuolleen näköistä touhua. Kaikki kuvien vaatteet ovat muuten kirpparilta, paitsi teurastamani American Apparellin leggingsit. Saksilla saa aikaan vaikka mitä!

Tulkaa siis lauantaina tsemppaamaan meitsi voittoon! Osoite on Uudenmaankatu 4-5. Bar 9 vastapäätä.