Menu

Ikuinen rakkaus

Rakkautta ensi silmäyksellä: Made in Finland, mustaa nahkaa, puuta ja niittejä. Ne odottivat minua helmikuisena perjantaina maltillisesti Liike-putiikin perällä, josta kaappasin ne oitis kainalooni. Enpä olisi keksinytkään itselleni parempaa synttärilahjaa!


Olen viimeiset viisi vuotta lampsinut YLEn käytäviä Anttilan vaaleanpunaisissa, muovisissa (!) puukengissä ja odottanut niiden lahoamista, jotta olisi perusteltua hankkia jotain järkevämpää jalkaan laitettavaksi. Onneksi muovipuukkarit sanoivat sopimuksensa vihdoinkin irti ja sain hankkia Nene Tsuboin Mitsumarut.

Tsuboin päivittämien puukkareiden juju on kantapalassa. Kantapalan ansiosta kengät pysyvät helpommin jalassa esimerkiksi pyöräillessä tai rappusia harppoessa. Puinen pohja on ortopedien suunnittelema ja reilun kuukauden kengissä kävelleenä olen todennut, että ne ovat todella ergonomiset. Kauniit, kestävät ja ergonomiset. Kenkiä on myynnissä mustina ja valkoisina hintaan 89 euroa. Hinnasta ei ole oikeutta ruikuttaa, koska puukkarit ovat kähes ikuiset.

Muistatko muuten Swedish Hasbeensit, joista blogasin elokuussa? Nyt niitä saa Suomestakin. Helsinki10 myy ainakin tätä korollista mallia. Veikkaanpa, että puukengät ovat seuraava Hai-saapas. Ja jos olet kahden vaiheilla: suosi mielummin kotimaisia Mitsumaruja kuin ruotsalaisia Hasbeensejä. Made in Finland Rocks!