Menu

Maata meren alla (ja hiuksia kans)

Sori kaverit etten ole ehtinyt lähipäivinä vastailla kaikkiin kommentteihin. Lomaltapaluu ja kolme tukossa olevaa sähköpostia ovat pitäneet kiireisinä. En ole ehtinyt edes joogata viikkoon! Tosin kyse on myös priorisoinnista: olen kokkaillut tulista som-tam – salaattia parina iltana (olen vakavassa kalakastike-, korianteri-, inkivääri- ja chilikoukussa – miten voin aloittaa paaston lauantaina?) ja eilen kävin ystäväni tähdittämän leffan enskarissa. Käykää katsomassa Maata meren alla. Ihana pieni, suuri elokuva!

Amira Khalifan haasteellinen rooli kertoo masentuneen nuoren naisen jännittävän kasvutarinan, jota seurataan Suomessa ja missäpä muualla kuin Berliinissä! Paljon inspiroivaa kuvaa Prenzlauerbergistä…

Haluan vinkata teille myös tv-tärpistä: Projektina keho-sarjassa puhutaan tänään hiuksista, äänessä on mm. Hiusakatemian Annikki Hagros-Koski. Ohjelmassa puhutaan ainakin shamppoiden ja hoitoaineiden koostumuksesta ja vaikuttavista aineista, joista kertoo Lumenen tuotekehityspäällikkö Päivi Mäkinen. Kiinnostavaa…

Muistatteko muuten kun blogasin talipunkista ja alkavasta pälvistä, jotka minulla Hiusakatemiassa diagnosoitiin? Huomenna menen ekaan capillaarihoitoon. Katsotaan tuuheneeko letti – se tosin selviää aikaisintaan 6 kk kuluttua. Haluan alleviivata, että vaikka Hiusakatemian diagnoosit tuntuvat osittain epäilyttäviltä, niin olen täysin valmis pyörtämään mielipiteeni kaikesta, jos hoidot jotenkin vaikuttavat. Katsotaan siis. I´ll keep ypu posted! Jos akatemian myötä hiuslaatuni tuuhenee, ehkä näytän pian tältä:

Ostin Thaimaasta peruukin (ei oikeaa hiusta)! On hauskaa leikkiä olevansa pitkätukka, vaikka – ainakin peruukin perusteella – olenkin sitä mieltä että lyhyt kampaus on enemmän Noora. Hiustenpidennys on muuten asia, johon täytyy palata oman postauksen muodossa.

Tiesitkö, että ainakin osa markkinoiden aidoista pidennyshiuksista tulee Venäjältä, naisvankien päästä? Palaan tähä aiheeseen heti, kun saan sitä tongittua. Tämä voisi olla jopa YLEn Olotila-kamaa. Lisää infoa blogissa tai toisessa!

Ja siis Projektina keho tänään ykkösellä 21:50.