Menu

Faces love

Olen viimekeväisen Dr. Hauschkapettymykseni jälkeen vihdoinkin löytänyt luonnonkosmetiikkasarjan, joka puhdistaa kasvot hellästi, mutta tehokkaasti. Nimenomaan puhdistus on ollut ongelma, sillä luonnonkkosmetiikan saralla hyviä kosteusvoiteita on tarjolla paljonkin.


Ensikosketuksen Laveran Faces-tuotteisiin sain messutestereiden kautta ja pari viikkoa niitä käytettyäni, ostin sarjan rasvan, kasvoveden ja kuorinnan. Olen ollut niihin todella tyytyväinen ja kun vielä sain kasvojenpesugeelin maahantuojalta joululahjapaketissa varmistuin Facesin tehosta: vihdoinkin luonnonkosmetiikkakasvopesu, joka on tehokas ja silti hellä. Hauschkan kanssa oli juuri se ongelma, että iho ei tuntunut puhdistuvan kunnolla. Hauschkan kasvoöljyyn, silmävoiteeseen ja huulirasvaan sen sijaan olen todella tyytyväinen.

Ihanaa, että luonnonkosmetiikkprojektini on edennyt näin ison askeleen. Seuraavat tuotteet, jotka pitäisi korvata luonnonkosmetiikalla ovat hyvä, musta, ei leviävä ripsiväri ja meikkivoide. Etsintä niiden osalta jatkuu…