Menu

Enemmän seksiä

… löytyy uudesta blogikuvastani. Edellisen kuvan ”ylimielisyys” (niin kuin joku kuvaa kommentoi) on karsittu minimiin ja sijalle on otettu Pin up – aktivisti. Saa nyt nähdä osaanko elää tuon foton kanssa. Ehkä laitan pyhien jälkeen tilalle jotain muuta. Tai sitten en. Ei voi tietää.

***

Edellispäivän Aamulehdessä oli saamani tiedon mukaan gmo-asiaa. En kuitenkaan löytänyt juttua verkosta, pitänee käydä selaamassa lehti YLEn kirjastossa. Muistutan kuitenkin – vaikka tämä onkin mainittu jo ouseaan otteeseen – että Suomessa(kin) possuja ruokitaan geenimuunnellulla rehulla. Possumme syövät gmo-rehua ja me popsimme huomenna suihimme nämä possut, paitsi, jos olet tilannut luomukinkin niin kuin minun äitini on, hyvä äiti! Gmo-asia todellakin konkretisoituu joulupöydässä, kun pöydän kunkku on geenimuunneltua rehua nauttinut lihaklöntti. Yöks. Onneksi meillä vielä toistaiseksi on luomupossujakin.

Psst… Jos gmo-asiahammasta koloottaa, löydät tietoa esimerkiksi täältä.