Menu

Ekopaketoinnin alkeet

Kiehuin kotisohvalla katsoessani John Websterin Katastrofin aineksia – leffan kohtausta, jossa perheen äiti niuhottaa ankeista joulupaketeista. Öljydieetin takia perheessä ei voitu käyttää värikyllästettyjä, liukaspintaisia lahjapapereita ja tämäkös äitiä kismitti.

-kuva Wikipedia
Minua taas ärsytti se, että ainoa kiva vaihtoehto muka ovat juuri nämä epäekologiset lahjapaperit! Kauniita ja luovia vaihtoehtoja on muitakin ja todistaakseni sen, tein aiheesta blogauksen, jonka löydät Olotilasta.

Murr… Miksi niin yleisesti oletetaan, että eko on ankeaa? Alkaa oikeasti mennä hermo ihmisten asennevammoja korjaillessa. No niin, rauhoitun.

Jos joulunpyhinä on paketoimisen lisäksi aikaa touhuta, voit vaikka tehdä kosmetiikkaa! Miltä kuulostaisi kotitekoinen suklaahuulirasva? Ohjeet löydät täältä. Strömsön tytöillä on myös ohjeet suklaakasvonaamioon. Lisää naamioideoita eilisessä blogauksessani.