Menu

18.12. Lahjaksi mitä tahansa Yalosta

Ai mistä? No uudesta suomalaisesta eettisen muodin nettikaupasta. Yalo on MAHTAVA! Ja se avasi ”ovensa” eilen. Kaupan on muotia naisille, miehille ja lapsille ja kyse ei ole vaan vaatteista vaan valikoimista löytyy myös laukkuja ja koruja. Itse haluaisin joulupukilta tämän nahkaisen kierrätyskäsilaukun…


Super!

”Vastuullisesti tuotettu vaihtoehto tarkoittaa Yalolle muutakin kuin luomupuuvillaisia t-paitoja. Ylellinen ja tyylikäs tuotevalikoima antaa mahdollisuuden hankkia laadukkaita vaatteita, jotka kestävät vuodesta ja vuodenajasta toiseen.

Yalo suosii valikoimissaan ekologisia materiaaleja, Reilun kaupan periaatteiden
mukaisesti tuotettuja tuotteita, suomalaisia pienvalmistajia sekä tuotteita, jotka on valmistettu lähellä, tehty käsityönä sekä tuotettu kierrätysmateriaaleista. Valikoimassa on 12 tuotemerkin vaihtoehtoja naisille, lapsille ja miehille.

Suomesta mukana ovat Vitidesign, Willatar ja with Love Sanna Hopiavuori. Ruotsista mukana ovat Camilla Norrback ja Zion Clothing. Iso-Britanniasta mukana ovat Enamore, Frank & Faith, Jungle Berry, People Tree, Tatty Bumpkin, Aravore ja Bamboo Baby. Valikoimaa tullaan kasvattamaan jatkossa. Lisää tuotteita halutaan erityisesti Suomesta ja lähialueilta. Miesten valikoiman kasvattaminen on myös suunnitelmissa.”

Ja kandee muistaa, että kaikissa tuotteissa on 14 päivän palautusoikeus, eli ihan hyvin uskaltaa tilata tuotteita kotiin sovitettavaksi. Yalo myy myös aikaisemmassa blogauksessani nähtyjä Enamoren alusvaatteita. Taidan tehdä joulun jälkeen ensimmäisen koskaan – vaatetilaukseni verkon kautta. Ellei pukki sitten ehdi ensin…