Menu

16.12. Lahjaksi heijastin

Olen kertonut monessa postauksessa käyneeni joulumarkkinoilla ja onneksi niitä vielä riittää. Viimesunnuntaiset kahdet kiinnostavat menivät polttaridarran vuoksi ohitseni: sekä Hundparkin, että Beefin, mutta ehkä joku teistä kävi paikalla löytämässä ihania asioita pukin konttiin? Ostin pari viikkoa takaperin tosin itselleni joululahjan Taikin Vau!-myyjäisistä, nimittäin tämän ihanaisen heijastimen:


Jos olet askartelevaa sorttia, tee heijastima lahjaksi itse. Ei se vaadi kuin mielikuvitusta, askartelukaupan ja kirppiksen. Heijastin voi olla sekä söötti, että erittäin käytännöllinen lahja. Ja sitäpaitsi, onhan niissä perinteisissäkin heijastimissa fiilistä – kirpparilta saattaa löytää ihania klassikoita!

Jos askartelu ei nappaa, tsekkaa heijastimia vaikka näistä paikoista:
Design Museo shop, SECCO, Marimekko, Ivana Helsinki… Lisäksi kandee piipahtaa Helsinki Design Districtin myymälöissä, lahjaidiksiä löytyy varmasti. Uniikeimmat löydöt saattaa kuitenkin tehdä näin joulun aikaan myyjäisistä tai vaikka Ruohonjuuresta. Silmät tarkkana!

Psst… Kannattaa muistaa, että tällainen ”heijastin” ei välttämättä yksin riitä takaamaan turvallisuuttasi pimeällä, käytä mieluusti myös toista takin helmassa!