Menu

12.12. Lahjaksi lapaset

Moido-moit ovat olleet kaveriporukkamme vakio hymynherättäjä pari vuotta. Bongasin nämä mainiot käsineet pari talvea sitten Design Forumista Ornamon joulumarkkinoilta. Aina kun heippastelee frendejä tai uusia tuttuja näillä, saa aikaan hymyn. Se on parasta.

Moido-Moit on tehnyt Hippa Design, ja kovan selvitystyön jälkeen sain selville, ettei niitä valitettavasti niitä enää saa! Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Ostat vaan hyvät peruslapaset ja teet tällaiset itse! Askartelukaupoista saa varmasti tekstiilivärejä jos jonkinlaisia. Omien lapasteni teksti on saatu aikaan jonkinsortin ”kohoaineella”, joka on mahdollisesti silitetty kiinni lapaseen ja sitten hiustenkuivaajalla ehkä saatu hiukan koholle. Teksti on tosin parissa talvessa hiukan kulunut, mutta näkyy silti yhä selvästi.
Tässä lahjassa yhdistyy täydellisesti käytännöllisyys ja huumori. Nyt siis vaan oma tuunauspaja pystyyn! Omien lapasteni ideana on, että toisessa lapasessa on tavatessa näytettävä moi ja toisessa lähteissä näytettävä moido. Olisi mahtava saada myös sellaiset lapaset, joissa lukisi viesti kusipää-autoilijoille. Toisessa lapasessa lukisi haista ja toisessa joku lyhyt ja tehokas kirosana. Aijai.
Psst… Design Forumin Ornamon joulumyyjäiset ovat jo olleet (ihan katastrofi että missasin ne!!), mutta teillä ei-helsinkiläisillä on vielä mahdollisuus, sillä Ornamon myyjäiset järjestetään myös Joensuun Taitokorttelin piha-aitassa 12.-14.12. sekä 19.-21.12. Ja myös Rovaniemellä, Mainoa DESIGN SHOPissa la-su 13.-14.12.