Menu

Vääryys-pääryys, saakeli-paakeli

Mainitsin vastikään rakkauteni Studio Julmahuviin, joka on YLEn suuri ylpeydenaihe. Jukka Rasilan Touko-Pouko-hahmo on legenda ja äänestetty kaikkien aikojen viidenneksi suosituimmaksi tv-hahmoksi. Se on aika hyvin se. Kuin tilauksesta luin tänään Hesarista ilouutisen: Touko-Pouko palaa tammikuussa ruutuun, eikä uusintana vaan uusin jaksoin! Mutta mutta, ei YLEllä vaan Subilla. Häh?!

Tätä vääryyttä en voi käsittää. En vaan voi. Hämmentävää tosiaan. No onhan sekin tavallaan hämmentävää, että HBOn Sopranos on totuttu näkemään Nelosella ja nyt sarja näkyy Ykkösellä (kiitos lukijat sivistämisestäni! En oikeasti tiennyt, että Sopranos näkyy JO Ykkösellä..). Niin se maailma muuttuu, Toukoseni.

Tässä legendaarinen Touko-Pukon sielun askatrelu, johon vinkkasin myös viime blogauksessa . Endless fun.

Alapuolen klipissä Touko askartelee puolestaan säteilysuojakypärän. Se kannattaa katsoa niin tietää mitä tehdä kun ydinsota yllättää. Jotkut bloggerit ovat sitä mieltä, että se (tarkemmin, kolmas maailmansota siis) tapahtuu ihan pian. Toivotaan ettei nyt kuiteskaan.

Iso Touko-fani kun olen, menin ihan hämilleni kerran ennen Kuningaskuluttajan nauhoituksia törmätessäni Jukka Rasilaan YLEN pukuhuoneiden käytävällä kalsongeissa ja nilkkasukissa. Siis hän oli kalsongeissa ja nilkkasukissa, en minä. Jos miehellä olisi ollut vaatteet päällä, olisin pyytänyt nimmaria, mutta eihän siinä tilanteessa voinut. Härregyyd.Toivottavasti tapaan Jukan vielä joskus uudestaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!