Menu

Muistilista

Tässä viikonloppuvinkkejä siitä, mitä tänään ja huomenna kannattaa muistaa. Luvassa suklaata, huumoria, hyväntekeväisyyttä ja arvontaa (ja hyvät palkinnot tietty)!

1. Suklaafestarit
No tarvitseeko tuota nyt edes avata? SUKLAATA! Paikkana Lasipalatsi. Ja sitä parasta, eli tummaa suklaata kannattaa suosia, luulisi olevan tarjolla tai ainakin kaupan. Erityisen kiinnostavaa suklaa-asiaa on luvassa lauantaina Bio Rexissä klo 13:30-14:15, jolloin tapahtuu luento aiheesta suklaa ja terveys. Sama luento myös sunnuntaina klo 14:00-14:45.

2. Noora ja Kemppari radiossa heti aamusta!
Muista avata radio huomenna klo 10:00 taajuudelta YLEX, meikäläinen vieraana Thank God it´s Puopolo-showssa. Luvassa kemikaaliasiaa for dummies.

3. Nenäpäivä
Työhuoneeni sijaitsee YLEllä maailmanparantajien käytävällä. Käytännössä tämä tarkoittaa Ylen hyvä-tyyppejä (ja minua). Ylen hyvä-posse on tehnyt koko syksyn kovasti duunia, joka huipentuu tänään, koska Nenäpäivä on juurikin tänään! Nenäpäivänä kerätään varoja kehitysyhteistyöprojekteihin Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Hyvää työtä siis. Jos olet kotosalla, katso nenäpäiväspektaakkeli kakkoselta klo 19:20 alkaen.

4. Osallistu arvontaan
Edellisen blogauksen komenttiosioon ilmoittautumalla olet mukana supertyylikkään LASISEN tuttipullon arvonnassa ja lisäksi ne, jotka laittavat sivulleen linkin Kemppariin, ovat mukana kahden yllätyspalkinnon arvonnassa, vinkkinä sen verran, että kyseessä on kemikaaliaiheinen kirjallisuus…