Menu

Thank God It´s YLE

Varoitus: tästä blogauksesta tuli ihan varkain iso YLE-mainos. Mutta ehkä se yleläiselle sallitaan.

20 minuutissa ehtii todistetusti puhumaan paljon kiinnostavaa ja huumorilla höystettyä ravinto- ja kemikaaliasiaa. Todiste tästä kuultavissa lauantaiaamuna klo 10:00-12:00 Thank God it´s Puopolo-showssa YLEXllä, jossa olen Ivan Puopolon vieraana. Luvassa siis hauska haastattelu ja hyvää asiaa etenkin niille, joille kemikaaliasiat ja ravitsemushommat ovat dadaa.

Tähän väliin pääsen vihdoinkin kirjoittamaan asiasta, joka itseäni on mietityttänyt jonkin aikaa. Katsokaa kuvia, mikä niitä yhdistää? Anyone?


-kuvat YLE

Kyseessä tietenkin saattaa olla YLEXn strategia – siis se, että kaikki vääntävät kuvaushetkellä naamalleen hämmentyneen, pöllämystyneen, super-yli-iloisen tai vaikean virneen niin, että suu on ehdottomasti auki – tai sitten kyse on vaan siitä, että YLEllä on ihan hiton hauskaa – koko ajan! Non stop fun 24 h. On pakko tunnustaa, että itse kuuntelen yleensä Radio Helsinkiä, koska musiikkivalikoima Xllä ei vaan istu omaan makuuni. Juontajat ovat silti ihkuja, olen erityisesti iso Marja Hintikka-fani. Onkohan YLE Shopissa jo Marja-kurkkupastilleja?

Marja-pastilleja ei taida olla, mutta arvatkaa mitä YLE-Shopissa sen sijaan on? Tässä oma YLE-Shop top-4:

1. Kuningaskuluttaja-heijastin
Shopin kuva ei ole edukseen:heijastin on oikeasti todella tyylikäs mustan takin kanssa eikä tuollainen hailukka niin kuin kuvassa. Kamoon, oon sentään ex-kunkkulainen, pakkohan tän on olla ykkönen!
2. Virityskuva-sateenvarjo
E-rit-täin tyylikästä. Tätä kuosia on myös tyynynä, löytyy esim. meidän kotisohvan nurkasta.

3. Studio Julmahuvi
Parasta suomalaista huumoria ikinä. Olen fani. ”Wo ist A-P Nikkola?” ja kamoon, Touko-Pouko. Tsekkaa tämä video, jossa Touko-Pouko rakentaa sielun. Mahtavaa.
4. Palmu-leffat
Vodkaa, komisario-Palmun kansitaide on ihan legendaarista.

Listassa pitäisi tietenkin olla Pikkukakkos-kamaa, mutta olen niin pettynyt siihen, että logoa ei enää kirjailla vaatteisiin vaan se on joku surkea printti, etten enää innostu. Kyllä asiat oli ennen vanhaan paremmin. Murr.