Menu

Kassi merkitsee

Muovikassin ankeudesta olen postannut moneen otteeseen aikaisemminkin. Kassi kertoo omistajastaan yhtä paljon kuin kenkävalinta. Kannan yleensä mukanani isoa punaista tai mustaa olkalaukkua, jonka uumenissa on aina pari kangaskassia. Olen ilahtuneena seurannut helsinkiläisten kassivalintojen muuttumista: muovikassi ei enää ole ainoa vaihtoehto, jolla roudata ostokset kotiin.

Kangaskassi on kestävä, pestävä ja persoonallinen – parasta tietty on jos painaa kassin itse. Hmm… Ehkä me Kemikaalicocktail-faneille pitäisi painattaa omia kasseja. Olen jo jonkin aikaa miettinyt kestävän fanikaman teettämistä. Ehkä aika on kypsä! Pitääkin kysyä apuja parilta kuvittaja-ystävältä, joista tulikin mieleeni Aino Louhi

Jäätelöpuu (Ice Cream Tree), 2008, sticker and paper cut, 29,5x20cm

Kuvan Jäätelöpuu on Ainon käsialaa, eikö ole ihan huisin hieno? Postasin vastikään blogauksen maiseman pimppaamisesta ja juurikin samanlaisia töitä löytyy myös Ainon sivulta! Kuvittaja Louhi on puolet megasupermahtavaa Kainokustannetta, jonka Aino ja kollega Kaija Papu (kuvissa) muodostavat.

Mahtista tyttöenergiaa ja asennetta kerrakseen. Kainokustanteen kuvitukset ovat persoonallisia ja hilpeitä. I like. Kuka muuten tunnistaa ravintolan, jossa Kainokustanteen promo-kuvat on otettu..?