Menu

Villasukkapalaveri…

…on seksikkäämpi sana nettipalaverille.

Kuinka tylsää tavallisissa paltsuissa voikaan olla, etenkin kun vertailukohtana on se, ettei tarvitse nähdä kanssapaltsuajia. Miettikää nyt: oma tietokone, villasukat jalassa, teekuppi ja oma huone ja rauha ja ihan sama onko tukka likainen ja naama räjähtänyt, koska kukaan ei näe sinua! Näköyhteyttä ei tarvita, kun on netti- ja audioyhteys – ne riittävät hyvin palaverin pitämiseksi! Epäilin tätä alussa itse ja mietin webcamin hankkimista, mutta se ei ole tarpeellista ollenkaan.


Osallistuin ekaan nettipalaveriini viime perjantaina. Kuvan puhelin on moderni ja superhottis työluurini, jonka lisäksi nettipalaverissa auki oli palaveriohjelma…


Juuri tällaisilla ratkaisuilla säästetään CO2-päästöissä huimia määriä. Jengin ei tarvitse lentää parin tunnin paltsua varten mihinkään, vaan kaikki tapahtuu jokaisen omalta koneelta. Firmojen luulisi hihkuvan onnesta, kun työntekijöille ei tarvitse maksaa lentolippuja, päivärahoja, taksikuluja, hotelliöitä ja palaveritarjoiluja – eikä printata kaameita paperinivaskoja. Sen lisäksi että firmat hyötyvät, ei meidän työmyyrien tarvitse raahautua lentokentälle, ahtautua koneeseen, stressata ajan puutetta ja panostaa edes palaverin mentäviin vaatteisiin… ja maailma pelastuu!

Olen nettipalaverikoukussa enkä matkustaa palaverin takia ikinä, jos siis vastapuoli on halukas villasukkapalaveriin. Niin siistiä.