Menu

Viikon Top 4

Hah, tässä minä yhä istun blogaamassa, vaikka jo edellisen postauksen jälkeen piti lähteä keskustaan. Mutta jatketaan nyt, kun ollaan vauhtiin päästy! Kulunut viikko on ollut ruoka-aineiden osalta siitä jännä, että olen löytäny huimat neljä uutta tuotetta, jotka on ihan pakko mainita.


Ensimmäisenä ihanat Tropicai-kookoslastut (luomu!), joiden maku saa mitkä tahansa sipsit – jopa juureslastut – jäämään kakkoseksi. Tosin, nämä ovat makeita ja juureslastut suolaisia, että ehkä niitä ei voi verrata. Mutta sanotaan vaikka, että kookossipsit ovat juuressipsien veroisia! Te, jotka fiksuilette, huomioikaa kookossipsien sokeripitoisuus. Nämä kandee jättää siihen viikon yhteen herkuttelupäivään…


Viikon toinen löytö on fiksuilijoidenkin ruokavalioon sopiva Yosa mango-vanilja-smoothie (luomu!). Ihan mahtava maku, mutta valitettavasti tuote on niin pienessä pikarissa, että suosittelen ostamaan saman tien kaksi. Hintaa en muista tarkalleen, mutta muistan olleeni kaupassa kahden vaiheilla ostanko vai en, kalliinpuoleinen siis. Mutta kamoon: siinä on sekä mangoa, että vaniljaa!!


Kolmonen ja nelonen ilahduttavat siksi, että molemmat ovat leipiä! Syön nimittäin yleensä muutamaa samaa hiivatonta leipää (kauppojen valikoima ei päätä huimaa) ja siksi olikin tervetullutta huomata, että Pyymäen leipomolta on tullut uusi, hiivaton, aivan ihanan pehmeä ja kovakuorinen ruisleipä nimeltä Tyrvään Voima. Voima meni taloudessamme suoraan ruipparilemppariksi, ja syynä on yksinkertaisesti leivonnassa käytetty ruismallas, joka antaa leivälle ihanan syvän, täyteläisen maun. Testatkaa ihmeessä – oikean voin kanssa!

Toisen leivän löysin lukijan vinkistä – kiitos siitä! Kyseessä on SunSpeltin näkkileipä (luomu!), joka edellisen tapaan on hiivaton. Maku on mainio ja veikkaan tämänkin tuotteen olevan tulevaisuudessa kovassa suosiossa eräässä alppilalaisessa kaksiossa… TOSIN: omat spelttikokemukseni ovat jääneet kovin vähälle, sillä spelttihän on vehnää ja itselläni on toisinaan ongelmia vehnätuotteiden kanssa. Mutta kun hiiva on eliminoitu, saattaa olla, että spelttivehnä on ihan ok. Saa nähdä!

Nyt fillaroin Punavuoren suuntaan. Kirpparit – here I come….