Menu

Lauantaileppostelua

Muutamat teistä ovat ihmetelleet nopeaa postaustahtiani. Jos julkaisisin pelkästää skuuppeja tai kuukausien tutkimustyön tulosta – joka tietysti olisi kiinnostavaa – päivittyisi blogini maksimissaan kerran viikossa. Ja itseasiassa kerran viikossa päivittyvä Kempparin pikkuveli aloittaakin pian toimintansa, vinkkaan siitä sitten 🙂 Kemikaalicocktail on nimenomaan cocktail – erisyvyisten asioiden kollaasi.


Kemppari sisältää monenlaisia aiheita, joista osa on syvempää, tutkittua ja luokittautuu ASIAA-kategoriaani ja moni juttu taas on pinnallisempaa tieto- ja vinkki-tyylistä faktaa. Se myös mahdollistaa tiheän postaustahdin. Arkeni on sitä, että todella teen niitä asioita, joista kirjoitan, syön niitä ruokia, käytän blogauksissa esiintyviä kosmetiikkatuotteita, elän siis Kemikaalicocktailia. Postaaminen tapahtuu välillä ihan ohimennen. Esimerkiksi nyt odotan, että hiukset kuivuvat, että S saa uuden Reginan musavideo-DVDn poltettua, että kookos-lasinuudeli-parsakaali-suppilovahvero-inkivääri-kesäkurpitsa- wokki laskeutuu mahassa, että äsken ostamani Emiliana Torrini-levy saavuttaa lempibiisini – mikäs tässä on samalla postatessa? Sitäpaitsi olette niin kivoja, että olette ansainneet tiuhoja blogauksia!

Pssst… S testaa tänään luomuolutta, josta arvio huomenissa.