Menu

Saanko jäädä yöksi?

Eilen vietettiin Reginan tulevan albumin, ensimmäisen sinkun julkaisukekkereitä Nollassa, jossa myös biisiin tehty musiikkivideo sai ensiesityksensä. Video tehtiin Woodpecker Filmin toimesta – S siis ohjasi (minä stailasin). Tällainen siitä sitten tuli:

Ohjaaja: Sam Shingler

Tuottaja: Katariina Holma
Kuvaaja: Daniel Lindholm
Leikkaaja: Janne Rehmonen

Maskeeraus: Sumi Moreno
Koreaografi: Nina Mamia
Stylisti: Noora Vanhanen

Kansallisbaletin tanssijapojat olivat ihan uskomattoman lahjakkaita! Ehkä vaihdankin astangan balettiin… Iisa ja pojat saavat kyllä aikaan balettibuumin – hieno roolisuoritus! Koko kuvaustiimi oli todella ammattitaitoinen ja projekti antoisa, stylistillekin! Ja siis haloo: mikä biisi! Erittäin hyvä sävellys, sanoitus ja hienosti tuotettu. Go Regina!