Menu

Ooh la la….


Vihdoinkin kohdalle osui (kiitos pikkusiskon!) makeita eettisiä alusvaatteita. Sellaisten löytäminen tavallisista kaupoista on lähes mahdotonta. Enamoren tuotteet on valmistettu luonnonmukaista hamppua, soijaa, puuvillaa, silkkiä sekä vintage-kankaita käyttäen, ja kuten kuvista näkyy – ei uskoisi! Alusvaatteiden lisäksi nettikauppa myy myös mekkoja…

…hameita sekä yläosia, joista erityisesti alapuolen bolero kiinnitti huomioni. Se olisi täydellinen sekä pillifarkkujen, että leveiden lahkeiden kaverina – tai mekon yläosana. Kaunis ja yksilöllinen – just how I like it! Keltainen ja musta toimivat mainiosti yhdessä ja yläosassa on vähän samaa fiilistä kuin salmiakkikuviossa, joka on taas erittäin ajankohtainen.


En oikein osaa tilata vaatteita netistä, koska haluan aina pukea asian ylleni ennen ostopäätöksen tekemistä. Eettisten alusvaatteiden löytäminen on kuitenkin niin kiven takana, että ehkä teen nyt poikkeuksen, tosin pitäähän tätä nyt vielä harkita. Enamoren alusvaatteet saa onneksi palauttaa tai vaihtaa, jos koko on väärä. Ymmärtääkseni tavalliset kadunvarsikaupat eivät välttämättä alusvaatteiden kohdalla näin tee. Jos joku muuten sattuu olemaan menossa naimisiin, on Enamorella myös oma morsiusmallisto