Menu

Minua kiinnostaa, mikä Sinua kiinnostaa?

Moi. Olen Noora, 27-vuotias ympäristökoordinaattori, toimittaja, luomuopiskelija, bloggeri, ekohippi, esteetikko, suomenruotsalainen, vähän mustalainenkin, kuulemma idealisti ja rakastan japanilaista ruokaa.


Minua ärsyttävät einekset, geenimuuntelu, luomun huono brändäys, epäeettinen toiminta sen kaikissa ilmenemismuodoissa, ylenpalttinen tuhlaaminen, yksityisautoilu, tuulivoiman vastustajat ja se, että Helsingissä on liian vähän bussikuskeja. Ärsyynnyn myös siitä, että Alma Media elää keskiajalla, että 7 Päivää-lehdellä on lukijoita, ettei meillä vieläkään ole tietulleja ja että luomukosmetiikka tuottaa pettymyksiä. Erityisen paljon ärsyynnyn siitä, että mainoksessa väitetään hiusvärien suojaavan hiusta ja olevan ihmisille hyväksi. En pidä siitä, että eläimiä pidetään kerrostaloasunnoissa, että kaikilla on mikro ja että nykyään on halvempaa ostaa uusi mikätahansa, kuin korjata se vanha jokin.

Haluaisin ostaa luomudesignia Hki 10stä, kieltää työpaikaltani kertakäyttöastiat, tutustua Pentti Linkolaan, matkustaa maailman ympäri fillarilla, päästä joskus seisovaan pöytään, joka on täytetty sushilla ja saada äitini lopettamaan Lidlissä käymisen.

Te tiedätte minusta aika monia asioita – nyt taas muutaman enemmän – mutta minä tiedän teistä monista vain nimimerkin, jos sitäkään.

Koska Kempparia seuraa jo pari tuhatta aktiivista lukijaa, haluaisin hiukan tietää, keitä olette ja miksi hengaatte täällä! Pyydän, että tämän blogauksen perään kirjoittaisitte nimimerkillänne tai anonyymisti itsestänne! Haluaisin tietää ainakin seuraavat asiat Sinusta:

  1. Ikä
  2. Ammatti / opiskeluala
  3. Paikkakunta / maa jossa sijaitset
  4. Miksi luet Kemikaalicokctailia?
  5. Juttutoiveesi

Toki saatte kirjoittaa muutakin kuin vaan pyytämäni viisi kohtaa! Joudun varmaan vielä suohon, koska tavallaanhan juttutoiveiden kysyminen kai velvoittaa vastaamaan niihin, ja toki yritänkin. Mutta olette ehkä huomanneet, että usein lupaamani blogaukset roikkuvat ja ilmestyvät aikamoisella viiveellä… Olen kuitenkin kiitollinen kaikesta, minkä jaksatte/viitsitte/uskallatte/haluatte itsestänne paljastaa ja odotan vastauksianne innolla!