Menu

Toinen mahdollisuus

Muistanette kuinka vietin koko kevään kuherruskuukautta Dr. Huschkan kanssa? Kesällä koitti ero, koska jostain syystä ihoni meni epäpuhtaampaan kuosiin. Eilen tajusin pesseeni kasvojani ”väärällä” Hauschka-sarjan pesuaineella ja nyt aloitin Hauschka-kokeilun nro 2.
Ostin eilen Hauschkan puhdistusemulsion, joka itseasiassa tuntui jo heti ensimmäisellä kerralla tehoavan paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni puhdistusvoide. Kaupan myyjä totesi, kuin asia olisi päivänselvä, että puhdistusemulsio on the pesuaine ja voide on enemmän ajoittaiseen käyttöön. Whot?! Olen 100% varma, että sain alkuvuodesta ohjeen pestä nimenomaan pesuvoiteella, ei emulsiolla. Prkl. On tämä kosmetiikkasuossa tarpominen joskus vaikeaa.

Jokatapauksessa, annan herra Hauschkalle nyt uuden mahdollisuuden ja toivon, ettei tohtori petä minua toistamiseen, sillä kolmatta kertaa ei nainen jaksa yrittää. Kaksi riittäköön.