Menu

Luomulihamarkkinat kasvuun!

Viitaten eilisen blogaukseeni, haastan teidät kaikki luomulihan kysynnän kasvattamiseen. Se on tosi helppoa, tee näin:

Kun käyt ruokakaupassa, kysy henkilökunnalta, onko heillä luomulihaa. Sinun ei edes tarvitse olla ostoaikeissa, tiedustele asiaa. Jo tämä pieni ele saa kauppiaat tiedostamaan, että asiasta ollaan kiinnostuneita.

Älä jätä asiaa vaan yhteen tiedustelukertaan, vaan kysy sitä joka kerta kun muistat. Vaikka se olisi se sama lähikauppa ja sama myyjä, kysy silti. Tee luomulihan tiedustelusta tapa, rutiini, jota väsymättä noudatat kauppareissulla. Ei se vaadi kuin yhden lauseen, ei paha?

Kuten kaikki tietävät, lihan syöminen ei ole ekoteko. Edes yksi lihaton päivä viikossa on hyvä alku kestävämpään ruokailuun, Totaalista lihattomuutta ei tarvitse tavoitella, mutta vähentäminen on fiksua. Jos syöt lihaa vaan silloin , kun sitä on saatavana luomuna, teet ison ekoteon ja sitäpaitsi vannon, että liha maistuu paljon paremmalta, kun sitä syö harvemmin ja vieläpä luomuna!