Menu

Luomufarkut

Maailman farkkuteollisuuskin on alkanut vihertää. Luomupuuvillaisia byysoja saa jo trendikkäinä pillifarkkuinakin, Greener life for a fashion freakin uusin postaus kertoo, että jopa JC myy nykyään luomufarkkuja! En löytänyt JCn www-sivuilta tästä mainintaa, mutta yritän saada selville pian, onko heillä tosiaan vielä myynnissä Nein mainitsemia luomu-Crockereita. Myös ruotsalaisella Denim Birds-brändillä, Wranglerilla ja Leviksellä(kuvassa) on mallistoissaan luomufarkkuja. Levis kertoo:

”Straight from our eco-range these jeans are made from 100% organic cotton, with no chemicals used in any prcesses. Style with a consciense”.

Ihan kivaa, mutta kuten Indiska-postauksessa: voisipa tällainen tagi roikkua kaikissa farkuissa. Jos kuluttajat alkavat suosia ekofarkkuja, ehkä niin tapahtuukin! Muillakin farkkubrändeillä on käytössään luomupuuvillaa, mainitsin tässä jutussa nyt vain muutaman. Laittakaa ihmeessä blogauksen perään suosituksia, jos satutte vaikkapa omistamaan luomufarkut!