Menu

Lauantaitreffit

Jos olet suunnitellut lauantai-illaksi jotain erityistä, peru se! Olen nimittäin suunnitellut osallesi aktiviteettia Helsingin keskustassa kello 18:30. Sinun tulee kyseiseen aikaan sijaita Hakaniemessä ravintola Juttutuvan edustalla, osoite on Säästöpankinranta 6.

Lauantaina tapahtuu Porkkanamafian eka mobbaus eli paikalle saapuneet mobbaajat ruokailevat ravintolassa, joka on luvannut käyttää 50% illan extra-myynnistä ravintolan ekoratkaisujen parantamiseen.

”Porkkanamafian toiminnan idea on saanut alkunsa Yhdysvalloissa ja tunnetaan siellä nimellä Carrotmob. Porkkanamafia on levinnyt Suomessa netin sosiaalisissa palveluissa, kuten Facebookissa ja Jaikussa. Facebookissa se on saanut ensimmäisen neljän viikon aikana jo lähes 3700 kannattajaa. Porkkanamafia toimii vapaaehtoisvoimin.”

Lissä tietoa löydät Wikistä, josta yläpuolen lainauskin on. Nyt kansalaisaktivismi huippuunsa ja kaikki lauantaina mestoille. Se, miten Juttutupa voi ruokkia koko porukan onkin sitten ihan toinen juttu. Jenkeissähän mobbaajat jonottivat kauppaan ja ostivat päivittäistavaraa. Palvelun mobbaus on mobbatulle paikalle aikamoinen haaste. Meitä tulee nimittäin olemaan pal-jon.

Jos muuten haluat havainnollisen selityksen sanalle Porkkanamafia, katso toimittaja Inka Acten juttu uusimmassa Kuningakuluttajassa. Juttu löytyy tekstimuodossa täältä.