Menu

Läskikeksi

Hesarissa luki tänään, että yli puolet Yhdysvaltain kansalaisista on ylipainoisia. Todella hämmentävää. Itse olisin veikannut, että kolmannes. Toisaalta kun katsoo tätä huhtikuussa Nykissä ottamaani kuvaa jenkkilän keksistä, en ihmettele:


S ja minä söimme keksin puoliksi, ja se vastasi silti täyttöasteeltaan meikäläistä pullaa. Miksi helvetissä ruoka-annoksista on tullut niin isoja?! Tämä ei ole vaan ilmiö, joka esiintyy rapakon toisella laidalla, tavatessani viime lauantaina perhettäni jaoimme mekin neljästään kaksi Kampin keskuksen leivosta, ne olivat ihan hillittömiä. Prkl.

Ihan noin, by the way, ihmisen tulisi oikeasti syödä nälkäänsä eikä huvin vuoksi. Onhan se iso plussa jos ruoka maistuu myös hyvältä! Sushi on mainio esimerkki terveellisestä ruoasta, joka maistuu paremmalta kuin jättikeksit ja karkit. Onneksi saan raakaa kalaa huomenna.