Menu

Kaikki on kaupan, myös PMMP

Aurinkoista maanantaita! Bloggerinne on kiinni sen verran isoissa asioissa – YLEn sähkönkulutuksen vähentäminen (”pikku juttu”) – että blogi on tänään hieman paitsiossa. Yritän ehtiä illalla vastailemaan kaikille. Kävijäennätys rikottiin taas viime viikolla, monena päivänä! Vaikuttaa siltä, että Kemppari on tullut jäädäkseen, koska te olette tulleet Kemppariin jäädäksenne! Huippua ja mahtavaa.

On muuten ihan pakko todeta tähän väliin, että olen ihan vähän pettynyt PMMP:n ja Nestlén yhteistyöhön. Keneltäkään tuskin on mennyt ohi viime viikkojen otsikointi Kiinan maitojauheskandaalista? On ihan pyllystä, että fanittamani PMMP levytti ihanan Aatsipoppaa-biisin juuri Nestlélle, jonka maitojauhe – taas kerran – tappaa lapsia. On tietty totta, että Nestlén kotimainen Piltti on eri asia kuin firman maitojauhe Kiinassa, mutta kyseessä on silti sama elintarvikejättiläinen. Saatan olla jonkun mielestä lapsellinen ajatellessnai näin, mutta ajattelenpahan vaan!

Sankeli. Kyllä Miralla ja Paulalla olisi ollut varaa ostaa ne vuoden ilmaiset Piltit (jotka Paulan mukaan ovat ekoteko kun tuotteet valmistetaan Suomessa). Tässä on kyse ihan samasta jutusta kuin tapaus Body Shopissakin. Body Shopin omistaa Lóreal ja Piltin omistaa Nestlé – joka omistaa Lórealin! Prkl.

Huom! Olen saanut erilaista tietoa siitä, onko Nestlé mukana maitoskandaalissa vai ei. Helsinginsanomien uutisoinnissa Nestlé mainittiin, ja pohjaan oman tietoni asiasta siihen.