Menu

Fiksu kollaasi

En ehkä ole ainaoa, jonka mielestä on huvittavaa (ja vähän ärsyttävää) miten missikisoissa jokainen osallistuja aina sanoo olevansa huolissaan maailman tilasta ja luonnosta ja meristä ja orvoista ja sitten kun alla onkin uusi sponsoriauto, ei eettisyydellä ja ekologialla tai ihmisarvoilla enää ole niin väliä. Tai ehkä niillä on väliä, mutta niiden eteen ei tehdä sitä työtä, jota ennen kisan voittoa luvataan.

Joskus kuuluisat ja kauniit ihmiset onneksi käyttävät mainettaan oikeasti hyvään sen sijaan, että vain sanovat niin. Ihana Angela Lindvall (kuvassa) on esimerkki nykyajan supermallista, joka käyttää nimeään, aikaansa ja rahaansa fiksusti. Katsastapa Collage. Ekohippeilyä for greensters.

Collage on Angelan perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on jakaa hippitietoa erityisesti teineille. Angelalla on ehkä nuorempi kohderyhmä, mutta sama viesti kuin Kempparillakin: eettinen on PALJON muutakin kuin müsli-hippeys (sanapari, jota saksalaiset käyttävät 🙂

”At Collage, we believe the first step toward making a change lies in recognizing that things could be different than they are. Though the issues are serious, Collage aims to present them in stimulating, entertaining and even fun ways. Fostering interactivity between organizations and connections between creative minds, Collage shows that there are other concerned people out there, and brings together the best examples of just how exciting making a positive impact can be”.

Collage, kollaasi on ihana sana, koska rakastan kollaaseja ja teen niitä jokapaikkaan – myös kotini seinille. Eteisemme taitaa olla isoin tekemäni kollaasi… Angelan kollaasissa on paljon kiinnostavaa asiaa, ja tietenkin myös muotia ja kosmetiikkaa – niistä jos jostain mallilla on kokemusta. Täältä löydät Collagen linkkivinkit.